#1 Folder Icon – f(x)

icon fx

Ehe… Gimana? Jelek, ya? U.U Maklumlah, ini juga aku baru coba-coba

kkkkk~

Sekalian ini kado natal untuk kalian semua :D

Tapi please… yg mau donlot tolong ijin dulu, ya? Kalo untuk FF sih aku masih mengerti kalau banyak silent readers. Tapi kalo Folder icon atau PSD, tolong ijin dulu, ya? Soalnya buatnya susah banget tahuuu… -.-

Yang gak ijin nanti gak dapet kado natal dari Santa Claus lhoo… -___-

Yang udah ijin, boleh download di sini

One thought on “#1 Folder Icon – f(x)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s